Klok Schoenmaker pictogram - voet

Inlegzolen of voetklacht behandeling op maat?

En ander vakwerk.
Kom langs of neem contact op.

Hielspoor behandeling en inlegzolen

Schoenmaker Klok is gediplomeerd in hielspoor behandeling. Als vakkundig podoloog in Lunteren maken wij hielspoor inlegzolen op maat, voor de juiste behandeling van uw voetklachten. Al jaren behandelen wij hielspoor en andere voetklachten. Voor klanten in Lunteren, Ede, Ederveen, Renswoude en Wekerom en omgeving.

Meetapparatuur stand van de voeten

Pijn onder de voet: hielspoor

Bij hielspoor voelt u pijn onder de voet, vlakbij de hiel. De pijn onder de hiel ontstaat door extra botvorming in de aanhechting van de peesplaat aan het hielbeen. Hielspoor kan bijvoorbeeld komen door een verkeerde manier van lopen, afwijkende voetstand of overbelasting. 

Hielspoor behandelen

Hielspoor behandeling door het aanmeten van steunzolen biedt vaak uitkomst. Schoenmaker Klok uit Lunteren heeft ruim 15 jaar ervaring in het behandelen van voetklachten zoals hielspoor. Klok is afgestudeerd ‘Podoloog A en B’ en hiermee goed gediplomeerd. 
 
Wilt u hielspoor laten behandelen en inlegzolen voor hielspoor proberen? Kies voor standaard inlegzooltjes of voor een persoonlijk behandelplan met steunzolen op maat.

Inlegzolen hielspoor

Hielspoor zolen in uw schoenen voorkomen dat uw enkel en voet naar binnen kantelen. Uw voet wordt met de corrigerende zolen meer verdeeld belast om een doorgezakte voet te voorkomen.
Schoenen met hielspoor zooltjes corrigeren uw houding en voetstand, waardoor eventuele andere klachten ook kunnen verlichten. Zoals knieklachten of rugproblemen. Inlegzolen voor hielspoor kunnen hiermee een relatief eenvoudige en voordelige oplossing zijn voor pijnlijke voetzolen en uw hielspoor voetklachten.
 
Hielspoor behandeling en hielspoor inlegzolen: neem contact op met schoenmaker en podoloog Klok.